Order info

Model: 1000109

Prijs: 250,00€
Excl. BTW: 206,61€
Aantal:      Verlanglijst

Share Razzi.eu!

SEO site scan


Hoe scoor je hoog in Google en andere zoekmachines en krijg je veel bezoekers op je site? Wel door je site te optimaliseren voor SEO of Search Engine Optimization. SEO gebeurd meestal op 2 gebieden tegelijk, namelijk  
En eigenlijk wel in deze volgorde. Je zorgt er het best voor dat de inhoud al correct staat vooraleer dat Google langst komt, anders kan je site op een niet correcte manier geïndexeerd zijn en mag je weer een aantal maanden wachten tegen dat dit goed komt (Denk hierbij aan het Crawl budget van Google). Alhoewel SEO speelt op 3 gebieden is het geen onoverzichtelijke materie en goed opgepakt met een correct stappenplan perfect zelf uitvoerbaar.
 

Inhoudelijke SEO of On-Page SEO

Vooraleer te starten met de effectieve On-Page SEO optimalisatie is het altijd handig te weten hoe je er nu voor staat. En of de site al wat inhoud heeft die gerelateerd is aan het verhaal dat je wil brengen. Een SEO site scan die inhoudelijk je site analyseert is hierbij een perfecte eerste stap.
 
Hij geeft een antwoord op vragen zoals, gebruik ik de juiste keywoorden, komen ze voldoende voor, vertel ik mijn verhaal correct, zijn de pagina’s waarvan ik dank dat ze belangrijk zijn wel mijn belangrijkste pagina’s vanuit SEO perspectief?
 
De SEO optimalisatie van iedere site is anders, deze van een blog moet je met een andere insteek doen dan van een e-commerce site, alle hebben   specifieke zaken waar je op moet letten. Een e-commerce site heeft bijvoorbeeld vele pagina’s die dezelfde informatie bevatten en enkel een klein stukje afwijken van elkaar, de productbeschrijving. En deze productbeschrijvingen zijn dan nog meestal over heel het Internet dezelfde. Het is als kleine webshop eigenaar onbegonnen werk om bijvoorbeeld 6000 producten van een unieke tekst te voorzien die nog kan concurreren tegen alle standaard aanwezige tekst zoals verzendinfo, maattabellen, ….
 
Bij Razzi zijn we gespecialiseerd naar e-commerce met als belangrijkste kennisgebied OpenCart. Vanuit deze optiek weten we uit ervaring dat je de focus van een e-commerce site moet verleggen naar de product categorieën en de startpagina. Het SEO analyse rapport vertrekt dan ook vanuit deze insteek.
 

Wat krijg je?

Een volledig SEO analyse rapport waardoor je onmiddellijk zelf aan de slag kan om de inhoud van je site correct bij te sturen met gerichte voorstellen.
 
De eerste vraag die je van ons zal krijgen is: op welke zoektermen wil je algemeen gevonden worden en wat zijn volgens jouw de 4 belangrijkste categorie pagina’s op je site waarvoor je top posities nastreeft met welke keywoorden?
 
De SEO analyse bevat:  
Met andere woorden, een interessant document die u op weg helpt om zelf gericht de eerste SEO optimalisatie voor u site te gaan doen.
 

Nulmeting

Zelfs zonder al echt aan linkbuilding te gaan doen ter optimalisatie van je domein autoriteit kan je al bezoekers binnen krijgen vanuit Google. Soms gebeurd het wel eens dat iemand, zonder het al te weten, een goede start heeft gemaakt met zijn site en al opgenomen is en scoort binnen Google.
 
Echter Google bied niet echt een objectief SEO meetorgaan aan om te zien hoe goed je Google score nu is. Pangerank wat vroeger een goed beeld schetste is al maanden niet meer geüpdatet. Daarom zijn veel webmasters uitgeweken naar Domain en Page Authority van Moz. Deze maatstaaf wordt wel iedere maand mooi aangepast en kan een goed beeld schetsen van hoe goed je site scoort.
 
Verder raden we ook nog aan Google Webmaster tools en Google Analytics te activeren. Via Google Webmaster tools kan je de gevonden keywoorden op je site raadplegen en het gewicht dat die er aan hangt, alsook in welke zoekopdrachten je site al naar voor komt en de gemiddelde positie. Google Analytics geeft dan weer een overzicht van de bezoekers die naar je site komen, hoe lang ze er op zitten, van weer ze komen en wat je gemiddelde bounce rate is.
 
Door de combinatie van deze 4 tools heb je een goede startbasis om te zien hoe goed je site evolueert op het internet.
 
Binnen het SEO analyse rapport nemen we deze parameters ook mee en krijg je een mooi overzicht hoe goed je site het nu doet naar  

Opvolging

SEO is een werk van lange adem. Het kan weken, zelfs maanden duren vooraleer je goede posities begint op te nemen binnen Google. Het is daarom belangrijk de evolutie op te volgen over een periode van 4 maand. En pas op dat je niet in de valkuil terecht komt van Google Dance. Google Dance is er sinds de laatste updates terug. Dit houd in dat je keywoord in het begin op zoek is naar zijn plaatsje binnen de rankings en zo doorheen de week hevig fluctueert van plaats. De ene dag sta je op plaats 10 en de dag erna kom je niet meer in Google voor. Panikeer hier niet over, uiteindelijk zal je wel een mooie vaste plaats krijgen en groeien.
 


Beoordelingen (0)