Order info

Model: 1000108

Prijs: 25,00€
Excl. BTW: 20,66€
Aantal:      Verlanglijst

Share Razzi.eu!

Razzi ondersteuning


Alle Razzi modules worden bij de ontwikkeling van zowel nieuwe functionaliteiten als updates zeer zorgvuldig en grondig getest. En dit tegen de standaard functionaliteiten en template van OpenCart. Een ander belangrijk punt voor Razzi.eu is dat er voor de installatie geen voorkennis van PHP of MySQL nodig is of dat er geen één of andere exotische modules extra geïnstalleerd moet worden. Enkel de bestanden uploaden en de configuratie instellen. Een van de punten waar we naar streven is dat je zelf geen voorkennis van OpenCart moet hebben om de module up-and-running te krijgen. Bij tientallen klanten loopt dit perfect zonder tussenkomst van ons.
 
Indien er dan toch nog vragen zouden komen, staan wij van Razzi.eu altijd klaar om u te verder te helpen. Echter, de laatste tijd merken we op dat we hier niet goed in slagen. Er komen tal van vragen binnen, die eigenlijk niets met onze producten te maken hebben, maar waarvan de symptomen wel aan Razzi.eu modules worden toegewezen.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn templates die niet goed ontwikkeld zijn tegen de standaard en zo fouten generen, de Razzi.eu modules die verkeerd geüpload worden, foutmeldingen die doorgestuurd worden zonder eerst de configuratie goed te zetten.
 
Razzi.eu wilt altijd iedereen helpen, maar doordat onze modules al zo goedkoop zijn, kunnen wij dit niet gratis blijven doen. Daarom bieden wij deze optie aan. U koopt 1 uur ondersteuning door een OpenCart specialist van ons team voor al u OpenCart issues en wij zien om u te helpen. Indien de oorzaak toch bij onze module zou liggen betalen wij u onmiddellijk en zonder te morren het geld terug. Dit is onze belofte aan u!
 
Geef bij de opmerkingen tijdens de bestelling duidelijk volgende punten aan:  
Vooraleer we van start gaan om het probleem op te lossen zal u van ons altijd een mail/SMS krijgen! We zullen ook nooit iets verwijderen zonder dat u daar toestemming voor geeft!


Beoordelingen (0)