​

Razzi.eu is een klein bedrijf gevestigd in Izegem, België, het hart van Europa. Razzi.eu is niet beursgenoteerd en is gefocused op de online verkoop en het verbeteren van onze eigen online winkels met extra, zelf ontwikkelde functionaliteit.

Reeds in 1997 ontwerpten we onze eerste website, dan nog online geplaatst op een gratis website aanbieder zoals Tripod. Met het ongelovelijke onderwerp "Geld online verdienen". Sindsdien is er zo veel veranderd op het web. Niet enkel de technologie is veranderd, wie herinnerd er zich nog DHTML, maar ook de Look en Feel van websites. Een goede gebruikerservaring staat nu meer dan ooit centraal.

Sinds de start hebben we een groot aantal zakelijke, blog en portaal websites alsook templates en klantspecifieke e-commerce modules gemaak. Eigenlijk ALLES wat je je maar kan inbeelden, zowel voor eigen gebruik als voor klanten. Maar de laatste 2 jaar lag onze focus vooral op het OpenCart platform.

We houden er van out-of-the-box te denken en zien nooit problemen maar mogelijkheden. Als we het nergens vinden maken we het gewoon zelf.

carrière

Wij zoeken Jou!

Gepassioneerd door alles dat heeft te maken met het web, e-commerce, PHP, copywriting, ...?

Stuur ons snel een bericht!

Onze doelstelling

Simpel, wij zijn er om jou te helpen, met alles gerelateerd tot het internet! En dit door u te voorzien van oplossingen die goed geschrevenstabiel en toekomstbestendig zijn. Websites zijn tegenwoordig de sleutel tot succes. Met het Razzi-team zitten we vol van enthousiasme om onze klanten te voorzien van de beste en de meest effectieve weboplossingen. Wij zijn een klein team en daarmee niet gelimiteerd tot beperkingen van de grote multinationals.

Nog in Twijfel?

Om ons al dan niet te kiezen?

 

1 Razzi luistert

We staan altijd klaar om naar UW feedback te luisteren, zowel als het postief of negatief is. Alleen met u feedback kunnen we Razzi verbeteren!

2 Winkeleigenaar

Wij van Razzi bezitten ook diverse online winkels, dus we kennen uit eigen ervaring uw en de noden van het online zaken doen.

3 Innovatief en uniek

We kopiëren niet gewoon functionaliteit! We nemen onze eigen ideeën, mengen ze met de jouwe en maken zo een uniek product.

4 Geen VQMod

Al onze modules vereisen geen kennis van PHP, MySQL of VQMod om ze te installeren of om te werken. Gewoon uploaden, activeren en je bent vertrokken!

Ontmoet de mensen die verantwoordelijk zijn voor al deze grootheid

Ons prachtige team

 

Ons team is opgebouwd rond een groep enthousiaste mensen elk met hun eigen passies en specialiteiten. Met onze jarenlange ervaring en hoogopgeleide mensen begrijpen wij onze klanten en de passie van de klant als het gaat om het leveren van end-to-end oplossingen. Wij geloven in het gebruik van technologie om dingen eenvoudig en makkelijk te gebruiken maken.

Roderick Gors

CEO

Oprichter en CEO van Razzi. Gepassioneerde blogger, marketeer en online retailer. En expert in OpenCart.

Herman Boer

Senior Web Developer

Onze Expert in OpenCart, PHP en MySQL, met meer dan 5 jaar ervaring is geen code te moeilijk voor hem.

Wimpie

Web Designer

“The magic man”. Adobe Photoshop heeft geen geheimen voor hem. Kan de meest slechte foto omtoveren in het perfecte beeld.

Katrien Plateeuw

Copy Writter

Je hebt nood aan een artikel omschrijving, blog tekst of vertaling? Ze doet het allemaal met evenveel passie.