Order info

Model: 1000109

Prijs: 15,00€
Excl. BTW: 12,40€
Aantal:      Verlanglijst

Share Razzi.eu!

PayPal Fee Correction Module


PayPal is waarschijnlijk werelds best gekende en meest gebruikte betalingsservice. Het is veilig en snel. Daarom gebruiken miljoenen webshops wereldwijd het als aanbevolen betalingsmiddel. Onder andere 46% van de Amerikaanse retailers gebruikt PayPal voor hun online betalingen, wat niet verwonderlijk is als je weet dat PayPal ongeveer 130 miljoen geregistreerd gebruikers heeft.

PayPal is dus een handige methode om veilig en snel betalingen te ontvangen op je online winkel, maar er is ook een nadeel aan verbonden. Je moet een percentage van je betaling aan hen betalen en mag deze volgens hun beleid ook niet doorrekenen aan hen.

Deze simpele add-on voor OpenCart zorgt er voor dat u dit kan doorrekenen, en u zo toch de volledige som krijgt. En als bijkomende voordeel, geen rompslomp voor de boekhouder om die PayPal fees ergens op te kunnen boeken.
 

Kosten Paypal

De kosten voor zakelijke klanten starten vanaf 3,4% + €0.35 per transactie. Dit kan, voor bedrijven die veel online betalingen hebben via PayPal, zaken naar 1,5% + €0,35. En wat nog meer is, volgens de gebruikersvoorwaarden mag u dit niet doorrekenen naar de klant toe. Met andere woorden, u draait volledig op voor de kosten.
 

Razzi PayPal module

Via de module kan u op eenvoudige manier aangeven om toch de kosten door te rekenen naar de klanten. In het administratie gedeelte van OpenCart vindt u de module terug onder ‘Order Totals’. Eens die geactiveerd is kan u daar zelf opgeven hoeveel u wilt vragen als percentage en betalingstoeslag voor het gebruik van PayPal op een betaling.

 
 
Interesse, bij het kopen van deze module kan u het onmiddellijk uitproberen :-)


Beoordelingen (0)