Order info

Model: 1000106

Prijs: 50,00€
Excl. BTW: 41,32€

Beschikbare opties:


Installatie:

Support:

Aantal:      Verlanglijst

Share Razzi.eu!

Sofort Payment Module


Sofort Direct Banking maakt het mogelijk, om met u vertrouwde manier van internetbankieren, een bankoverschrijving te doen in realtime. Hierdoor moet de klant, na het plaatsen van zijn bestelling, zelf niet meer inloggen bij zijn bank en de gegevens  invullen. De verkoper moet niet meer inloggen of zijn bankafschriften nalopen om te controleren of een betaling binnen is, want Sofort geeft onmiddellijk het resultaat van de betaling terug naar de webshop. Dit alles op een veilige en eenvoudige manier.
 
Vele tussenpartijen bieden deze vorm van betalen ook aan, maar vragen natuurlijk ook een vergoeding hiervoor. Niet veel, maar op het einde van de rit tikt dit aan. Met de Sofort betalingsmodule voor OpenCart van Razzi zet u deze tussenpartij buiten spel en krijgt u het volledige bedrag voor u.
 
 

Sofort Direct Banking OpenCart module:

De module staat in voor de afhandeling van de betaling en het correct ontvangen van de statusberichten van Sofort.

Binnen OpenCart, zijn er aan de kant van de administratie, schermen voorzien die de mogelijkheid bieden alle noodzakelijke parametrisatie naar betalingsurl, e-mails te gebruiken voor feedback of berichten van Sofort, ...

Aan de publiekelijke kant wordt de volledige flow van betaling in goede banen geleid, zoals het aanbieden van Sofort als betalingsmethode, de routing naar Sofort, de klant voorzien van een korte tekst omtrent de methode van betalen, het correct ontvangen van een bezoeker als hij terugkomt van de Sofort site en het update van de order naar de correcte status.
 
 

Eigenschappen:

De module is ontwikkeld vanuit het multi-store principe waardoor het dus per winkel mogelijk is om afzonderlijke Sofort betalingstrajecten te doorlopen. Per winkel kan u een andere project_id instellen alsook de URL’s voor de pagina’s, die de eindgebruiker ziet, uniek bepalen. Als er geen Sofort eigenschappen opgegeven zijn voor een winkel, komt die aldus ook niet beschikbaar voor die winkel. Wanneer u gebruik maakt van eigen statussen voor een bestelling kan deze ook zonder probleem gekoppeld worden in de Sofort Module.
 
Bij het afhandelen van financiële verrichtingen is het heel belangrijk een tracking te hebben van alle activiteiten die errond gebeuren. Dit zowel bij een geslaagde, geannuleerd of een betaling waarbij iets mis is gelopen. Binnen de module is dit volledig naar wens in te stellen.
 

Administratie module:

Module instellingen
Hier worden alle instellingen beheerd die geldig zijn voor de volledige module.

Mappen status berichten
Sofort kent een groot aantal statussen die bepalen waarin een betalingsopdracht zich bevindt. Echter, welke beschikbaar is afhankelijk van of u een Sofort bankrekening hebt of niet. Als u in het bezit bent van een Sofort bankrekening moeten deze allemaal, uitgezonderd de laatste, aan een OpenCart bestellingsstatus gekoppeld worden. Als u geen bankrekening heb bij Sofort, dan is het niveau van tracing lager en werkt enkel “untraceable, sofort_bank_account_needed”. Die koppel u dan aan “Payment received”.
 

​ 
Log instellingen
De Sofort Razzi module heeft een heel uitgebreid systeem van logging. Zo kan u voor iedere stap mooi bijhouden welke data er uitgewisseld wordt tussen u online winkel en Sofort. Daar men bezig is met de afhandeling van betalingen wilt u van iedere stap correct en in detail kunnen opvragen wat er wanneer gebeurd is.

​Instellingen per winkel  â€‹

Installatie:

Voor de installatie is geen kennis van PHP, SQL, OpenCart of  VQMOD nodig. Gewoon de module binnen OpenCart activeren en hij is live.
VQMOD wordt niet gebruikt.
Sofort payment module is onafhankelijk van de versie van OpenCart.
 

Meertaligheid:

Alle labels, teksten, … komen onmiddellijk mee in de talen Nederlands, Engels, Frans, Spaans.
Andere talen kunnen op vraag eenvoudig toegevoegd worden.
 

Issues:

Bij RAZZI staan we altijd voor u klaar bij eventuele problemen of vragen bij installatie, gebruik, … mag u ons altijd contacteren voor support. Bugs worden gratis opgelost. Wijzigingen kunnen gratis gebeuren indien ze een meerwaarde voor de module betekenen. Op algemene vragen naar het gebruik van OpenCart toe geven we geen garantie op antwoord.


Beoordelingen (0)