Order info

Model: 1000105

Prijs: 18,15€
24,20€
Excl. BTW: 15,00€

Beschikbare opties:


* Installatie:

Aantal:      Verlanglijst

Share Razzi.eu!

Razzi Mail Management


De RAZZI mail management module is de totaaloplossing voor al uw klantencommunicatie en dit op een volautomatisch manier.

Via de RAZZI mail management module automatiseert u de volledige communicatie met klanten of geïnteresseerden van u OpenCart webwinkels. Een groot voordeel van de module is dat deze volledig gebouwd is met het multistore concept in gedachten, waardoor u per webwinkel en zelfs nog dieper, per taal gedefinieerd voor een winkel, de volledige vrijheid naar instelling hebt.

Deze module maakt volgende types van campagnes mogelijk:
Om de mogelijkheid te bieden om uw e-mail campagnes bij te sturen en ervaring op te doen is er een volledige tracering aanwezig zodat er ten alle tijde kan gezien worden hoeveel mails er zijn geopend, hoeveel maal er doorgeklikt is geweest, op welke dag,...
 

Functionaliteiten

 

De belangrijkste features wat meer detail

Tags

De mail management module gebruikt tags om blokken dynamisch in te vullen in de template. Dit is handig om bijvoorbeeld altijd de laatst toegevoegde artikelen automatisch in je mailing te laten opnemen. Deze template kan dan zowel gebruikt worden voor het versturen van mailings als voor het versturen van één mail.

De volgende tags zijn beschikbaar:
Logo??
 

Templates beheren

Via de handige template builder kunnen snel nieuwe of aanpassingen gebeuren op de templates. Deze is volledig gebaseerd op de gebruiksvriendelijke WYSIWYG tool CKEditor waardoor het aanmaken en bewerken van een template geen HTML kennis vereist.
 

De template definieer je door deze een unieke naam te geven en deze te koppelen aan een taal. Niet aan een winkel. Zo behoud men de vrijheid om een template eventueel te hergebruiken voor een andere webwinkel.
 

Inplannen

Razzi mail mgmt voorziet in een uitgebreide mogelijkheid om mailings automatisch te versturen en in te plannen.

Statistieken

Via eenvoudige lijsten wordt een duidelijk en overzichtelijk inzicht?? in de werking van de module voorzien en dit op meerdere gebieden, namelijk  

Installatie

 

Meertaligheid

Alle labels, teksten, … komen onmiddellijk mee in de talen Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Duits. Andere talen kunnen op vraag eenvoudig toegevoegd worden.
 

Issues

Bij RAZZI staan we altijd voor u klaar bij eventuele problemen of vragen bij installatie, gebruik, … mag u ons altijd contacteren voor support. Bugs worden gratis opgelost. Wijzigingen kunnen gratis gebeuren indien ze een meerwaarde voor de module betekenen. Op algemene vragen naar het gebruik van OpenCart toe geven we geen garantie op antwoord.


Beoordelingen (0)