Order info

Model: 1000108

Prijs: 50,00€
Excl. BTW: 41,32€

Beschikbare opties:


Installatie:

Support:

Aantal:      Verlanglijst

Share Razzi.eu!

Bpost Shipment Module


Bpost is een van de oudste en grootste postbedrijven van België. Binnen hun aanbod hebben ze een uitgebreid aanbod aan diensten. Daar waar ze vroeger enkel de afhaling en binnen brengen van brieven en pakjes deden via hun postkantoren of via eigen mensen, hebben ze dit net zoals Kiala uitgebreid met postpunten en pakketautomaten. De postpunten kunnen zowel grootwarenhuizen als lokale krantenwinkels zijn.
 
Het uitgebreide aanbod van bpost bestaat uit de volgende diensten: bpack World Express, bpack World, bpack 24/7 (de pakjesautomaat), bpack@bpost en bpack@home.
 
Bpost heeft sinds enige tijd een aantal plugins ontwikkeld voor de integratie van hun bpack Shipping Manager in een groot aantal open source e-commerce platformen. Echter, voor OpenCart willen en hebben ze deze integratie nog niet gedaan. Aan de hand van de API aangeleverd door Bpost heeft Razzi.eu hiervoor een module ontwikkeld. Met deze module kan de klant op eenvoudige manier zelf kiezen met welke optie hij zijn bestelling geleverd wilt zien.
 

bpost shipment module:

De “Bpost OpenCart Shipment module” is hiervoor speciaal ontwikkeld op het OpenCart platform. De Bpost OpenCart Shipment module biedt uw eindklanten, zonder dat ze uw webwinkel moeten verlaten, de mogelijkheid om te kiezen uit alle leveringsmethodes van bpost: Bpack@Home, de standaard thuislevering; Bpack@bpost, levering in een PostPunt of postkantoor en Bpack 24/7, de automatische pakketautomaat van bpost.

Via deze OpenCart module is het mogelijk per winkel in te stellen wat de prijs is om met bpost een pakje te versturen. Dit aan de hand van flexibele instelmogelijkheden naar verstuurmethode, winkel en prijs. De klant wordt, bij afrekening, voor de keuze gesteld om zijn pakje te laten versturen via bpost en via welke methode en kan via een handige popup alle informatie die bpost vraagt meegeven.
 

Features module:

 

Administration

Met onderstaande voorbeeld willen we op een eenvoudige manier de krachtige en eenvoudige instelmogelijkheden tonen van de Bpost OpenCart Shipment module.
 
Je bent een online verkoper, met 3 online winkels binnen dezelfde OpenCart installatie. Echter, de fysieke locatie van de goederen van beide winkels is niet dezelfde, het versturen van de goederen van winkel B kan niet via de bpack 24/7 (collies te groot in volume) en winkel C bied uitsluitend diensten aan zoals het verkopen van OpenCart modules.

 
  bpack 24/7 bpack@bpost bpack@home
incl BTW € 4,00 € 4,00 € 5,00
excl 21% BTW € 3,3058 € 3,3058 € 4,1322

Prijzen via www.bpost.be/pakjesversturen op 12/11/2014.
 
Wat voeg je dan toe in de Kiala Shipment module
 
Status: Winkelnaam: Belastinggroep: Method: * Kosten: Sorteervolgorde:
Enabled A Taxable Goods bpack 24/7 € 3,3058 1
Enabled A Taxable Goods bpack@bpost € 3,3058 2
Enabled A Taxable Goods bpack@home € 4,1322 3
Enabled B Taxable Goods bpack@bpost € 3,3058 1
Enabled B Taxable Goods bpack@home € 4,1322 2
 
Wanneer je geen lijn toevoegt voor de 3de shop zal de verzending via bpost gewoon niet aangeboden worden.
 

De configuratie van de Bpost Shipment module ziet er als volgt uit:

 

De informatie over het geselecteerde Bpost punt vindt u terug bij de bestelinformatie:

 

Gebruikersinterface

Bij het plaatsen van zijn bestelling wordt tijdens het bestelling afhandelingsproces aan de klant gevraagd naar zijn keuze van verzenden. Hij krijgt dan volgende lijn(en) te zien.

 

Na de optie staat een knop “selecteer u Bpost punt hier” waarna een popup verschijnt die de klant in de mogelijkheid brengt zijn bpost punt te selecteren.

 

Na deze te selecteren wordt deze data overgenomen naar in het commentaar veld die mee gaat naar de uiteindelijke bestelinformatie. 

Installatie

Voor de installatie is geen kennis van PHP, SQL, OpenCart of  VQMOD nodig. Gewoon binnen OpenCart de module activeren en hij is live.
VQMOD wordt niet gebruikt.
Kiala Shipment module is onafhankelijk van de versie van OpenCart.

 

Meertaligheid

Alle labels, teksten, … komen onmiddellijk mee in de talen Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Duits.
Andere talen kunnen op vraag eenvoudig toegevoegd worden.
 
 

Issues

Bij RAZZI staan we altijd voor u klaar bij eventuele problemen of vragen bij installatie, gebruik, … mag u ons altijd contacteren voor support. Bugs worden gratis opgelost. Wijzigingen kunnen gratis gebeuren indien ze een meerwaarde voor de module betekenen. Op algemene vragen naar het gebruik van OpenCart toe geven we geen garantie op antwoord.


Beoordelingen (0)